Ga naar de inhoud

AR DAG 21 Januari 2023, Zijn jullie erbij?

Een gezellige, informele en sportieve dag met mede adventure racers.

Samen sporten:
We verzamelen om 13.00 uur bij FIT Zeist waar we met elkaar laagdrempelige gaan sporten en waar gezelligheid en sociaal samen zijn voorop staat. Via de MTB route fietsen we naar een Oriëntatie Loop in klein Zwitserland. Daar doen we een Oriëntatie Loop van ca. 7 km en als iedereen deze is gefinished, gaan we op de MTB via het Soesterhoog terug naar FIT Zeist om ons om te kleden en klaar te maken voor het diner. (Er is hier geen douche gelegenheid!)
PS; Houdt rekening met de weersomstandigheden en neem eventueel een extra jasje mee voor als je op anderen moet wachten.

Samen eten
Rond 18.00 uur verzamelen we voor het eten (locatie is in de buurt, adres volgt). Hier gaan we gezamenlijk uit eten en is er alle tijd om informeel verhalen uit te wisselen en/of plannen te maken voor nieuwe avonturen. Ook huldigen we de winnaars van de DARS 2022.

Doe je gezellig mee?
Ben je er bij, bij het sporten of haak je liever pas bij het eten aan. Laat ons dit dan weten en geef je keuze door voor zondag 15 januari via een mailtje naar adventureracen@gmail.com.

Kosten: sporten is gratis, diner voor eigen rekening maar het eerste drankje is van de ARBN.

Adres Fit Zeist: Badmeester Schenkpad 12, 3705 GK Zeist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *